MinCancer.se

MinCancer.se

Mincancer.se skapades i början av 2019 av mig, Ante Persson som i dåläget hade drabbats av testikelcancer. Under min behandling så letade jag svenska sidor eller forum där jag kunde hitta andra i samma situation som mig själv då jag kände mig väldigt ensam och utanför om hur jag mådde.

Jag visste ju såklart att jag absolut inte var ensam men det fanns ingen i min närhet som kännde det jag kännde. Mitt beslut om att starta denna sida kom då jag inte kunde hitta någon bra sida där folk kunde prata öppet om denna sjukdom.

CASE

Sidan är i dags läget ett rent forum uppbyggt på phpBB med plan att utöka med en nyhetsportal.

Forumet skulle vara lättöverskådligt och användarvänligt där man kan välja att vara helt anonym.

Sektion för medlemmar att berätta deras egna historia kring sjukdomen.

DELA INLÄGGET

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email